5 d’abr. 2008

COMENÇA LA REMODELACIÓ DE LA PROTECTORA

Avui 5 de març, iniciem els preparatius perquè les obres de remodelació de la protectora puguin començar al més aviat possible.
Tots els voluntaris i voluntàries que hem pogut, ens hem reunit a la protectora per arranjar i netejar l'entrada. La idea és traslladar el pinso,... i arranjar aquest espai perquè l'entrada no tingui cap obstacle, i així demà, podrà entrar l'excavadora i ens deixarà el terreny llis i ben condicionat. De manera que els nostres visitants podran disposar d'un espai adequat per aparcar.
La setmana que ve, ens arribarà la caseta de fusta, on guardarem el pinso en unes condicions òptimes (resguardat de l'aigua...), a un dels lateral posarem un departament que servirà de dormitori pels gatets, que tindrà 10 llitets per gats, aquests llitets són una donació d'una sòcia de la protectora, que vol restar en l'anonimat.
Volem fer arribar aquesta sòcia i a tots els voluntaris que avui s'han desplaçat a la protectora per ajudar-nos, la nostra gratitud, sense persones com volsaltres res de tot això seria possible. MOLTES GRÀCIES