21 d’abr. 2008

La Pelusa ja està a casa!

Fa uns dies us anunciàvem que la Pelusa s’havia perdut, doncs hem rebut la bona notícia que una parell de dies després el noi d’ètnia gitana que l’havia robada va tornar la gossa a la família ja que una dona havia vist com se l’enduien i havia agafat la matrícula del cotxe del lladre. També ens diuen que la gosseta està rara, trista. És normal després d’haver estat dos dies amb gent desconeguda i sense saber com l’han tractat.

Avui dilluns 21 s'ha perdut aquesta gosseta. Es diu Pelusa i s'ha extraviat aquest matí per la zona de Cappont. Una senyora del barri de Magraners diu haver-la vist a les dues del migdia quan la gosseta pujava a una furgoneta. La gossa és carinyosa i porta xip. La família està molt abatuda, ja ha ficat la denúncia pertinent i ha repartit cartells per tota la ciutat. Si l’heu vist o teniu alguna informació útil poseu-vos en contacte amb els números següents:
973 202 594, 651 131 624, 651 197 973.

Esperem que la trobin aviat, molta sort!

1 comentari:

Anònim ha dit...

la majoria dels casos de desaparicio de gossos, els causants son els gitanos, a veure si la poli pose les piles, i son castigats com nos castigarien a nosaltres, ja ni a prou, aixo no es racisme, es respecte envers als animals. sempre s´ha d´anar a denuncia qualsevol desaparicio, es lo primer que teniu que fer i despres avisar a canera municipal i protectores. no deixeu mai el gos lligat quant aneu a comprar, vigileu, ja gen per tot. lydia