15 d’abr. 2008

Nou director general del Medi Natural

El Josep Maria Crespo de la Protectora de Torredembarra, ens ha fet arribar un email en què ens explicava les conseqüències de la manifestació en favor dels animals, del passat 23 de febrer, atès que s'ha assabentat que el conseller Joan Baltasar ha destituït el director general del Medi Natural, Joan Palliser, qui havia de ser el nostre interlocutor.
Això significa tornar a començar de zero, amb una nova persona designada per aquest càrrec, Maria Nuria Buenaventura, la qual segurament allargarà tot el que sigui possible les reunions amb els animalistes, protectores i entitats vinculades a la protecció dels animals, i per tant, els problemes continuaran sense resoldre's.
Un cop més ens trobem desamparats!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que podemos esperar de un personaje
que ha tratado el tema del agua como lo ha hecho.Mucho ecologismo pero a la hora de la verdad por lo unico que sirven es para calentar la silla.Tenemos que seguir luchando con todas las fuerzas para que estos " POLITICOS " se den cuentan que ellos tambien viven,respiran,comen y sienten como nosotros o mas.
NO VOTAN PERO TIENEN VIDA Y SENTIMIENTOS.

Patrícia ha dit...

Jo també penso com tu, i la veritat és que estic molt decebuda de l'actuació d'aquest Conseller, que pertany a un partit ECOLOGISTA, encara que no ho sembli.