26 d’abr. 2008

NOVA DENÚNCIA PER MALTRACTAMENTS



La nostra protectora ha presentat una nova denúncia contra un veí de Lleida, J.S.M., el 22 d'abril de 2008, atès que aquesta persona ha matat amb una escopeta els gats d'una veïna, i que, a més a més, en més d'una ocasió, s'ha desfet de la mateixa manera de gossos de la seva propietat.
Esperem que la denúncia tiri endavant, i que el Jutjat el condemni.

També estem esperant el judici que pròximament es farà de la Kira. Qui era el seu propietari en aquell moment la va maltractar l’estiu passat, quan tan sols era un cadellet, li va trencar el fèmur i la va provocar contusions al cap, de les pallisses tan brutals que va rebre se li van ajuntar dues costelles. La Protectora va interposar la denúncia i s’ha fet càrrec de la gosseta. A més a més, no només li han quedat seqüeles físiques, sinó que també psíquiques; té molta por a la gent i sobretot als homes i és molt nerviosa, fins i tot quan té por si sent crits o sorolls estridents es fa pipi sense poder-ho controlar.
Desitgem que cap d’aquestes dues persones que demostren ser un perill per la societat quedin impunes i que els hi prohibeixen poder tenir qualsevol altre animal.