3 d’abr. 2008

QUÈ ES POT FER EN UNA PROTECTORA?

En una protectora es pot fer el que vulgueu, excepte maltractar els animals. Necessitem a tots aquells i aquelles que vulguin dedicar part del seu temps i esforç a una feina sense retribució material.
Podeu venir a netejar caneres, a posar aigua i menjar als gossos, a passejar-los, a pentinar-los, a ajudar-nos en els arranjaments que es facin (de caneres...).
Es pot col·laborar acollint gossos de la protectora que han estat operats o que estan malalts, mentre es trobin en procés de recuperació.
Es pot col·laborar fent difussió de la protectora a través de les taules informatives que es posen en les fires, fer articles per la revista o ajudar en el blog.
Es pot col·laborar econòmicament o materialment (podeu portar medicines, menjar...).
Qualsevol persona amb ganes de col·laborar, encara que només sigui una mica, serà benvinguda.
A canvi rebreu allò que no es pot mesurar amb diners, us envairan de carícies i abraçades, i descobrireu com estimen els animals. Tota una experiència que no es pot explicar, perquè s'ha de viure.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Hola,
Esteu oberts el dissabte per la tarda i els diumenges ?¿?¿

protectora animals Lydia Argilés. LLEIDA ha dit...

Hola Albert!
Sí que estem oberts, però si vols venir a visitar-nos i estar segur que hi haurà algú truca abans al telèfon de la Lydia Argilès, perquè de vegades si hi ha alguna emergència (portar animals al veterinari, anar a buscar menjar...) és possible que no hi hagi ningú.
El telèfon de la Lydia és 686234542
Ens agradaria molt que vinguéssis a veure-ho!