12 de maig 2008

La protectora de Burgos necessita llars pels seus animals

La protectora del nord de Burgos finalment haurà de desallotjar els seus gossos, ja que tenen unes instal·lacions pèssimes i no reben suficient ajut econòmic (només reben 500 euros mensuals de socis).
A més a més, el terreny on està ubicada la protectora no és seu i perquè no els desallotgin volen buscar un terreny nou per instal·lar-la i que puguin tenir en propietat. Si els gossos no són adoptats passaran a viure a la gossera municipal (aquesta és la solució que l’Ajuntament els hi dóna) on després de passar uns dies, si ningú els adopta, seran sacrificats.
Aquesta solució és l'última que qualsevol animalista desitja i per això han fet una crida urgent per adoptar els seus animalons i intentar que els que no puguin ser adoptats vagin una residència provisionalment, ja que l'entitat tampoc té suficients diners per pagar-la .
Si algú pot ajudar-los es pot posar en contacte amb la presidenta de l’alberg:
laura@adoptanos.com 615 30 40 58 http://www.adoptanos.com/
També cal dir que si voleu adoptar algun dels seus gossos, el servei de missatgeria MRW fa el transport de l’animal de forma altruista.
Des de la nostra protectora ens solidaritzem amb ells, i encara que el nostre nombre d’animals actual hagi passat del límit, ens hem ofert per acollir un dels seus peluts i donar-li el millor possible. Sabem que tant la gent d’aquesta protectora com els animals estan patint moltíssim i per això volem ajudar-los a sortir d’aquest malviure. El gos que acollirem serà el que la presidenta ( la Laura) vulgui, però sigui quin sigui farem el màxim esforç perquè sigui feliç i esperem que tots els seus companys també puguin ser-ho.


Aquesta gosseta de sis mesos i de mida petita és una femelleta molt bona i carinyosa que viu a la protectora de Burgos i espera ser adoptada. L'adoptes?