28 de juny 2008

KIRA...LA VOLS ADOPTAR?

Aquesta gosseta és la KIRA, té 3 anys, està vacunada i xipada. Deu pesar uns 8 kilos.
És molt carinyosa, no porta cap problema i és perfecta per un pis.
A aquesta gosseta ens l'han portat perquè la seva mestressa està embarassada.
Abans de decidir-vos a tenir un gos o qualsevol altre animal, us heu de plantejar els pros i els contres, i quan ja el tingueu, us heu d'assessorar molt bé abans de prendre qualsevol decisió.
El cas de la Kira, és un exemple del que no hauria de passar-nos mai més. Els gossos no transmeten la toxoplasmosis, ni suposen un risc apriori, per les dones embarassades, i per tant, si el gos té alguna malaltia, hem de consultar el nostre veterinari que ens aconsellarà què podem fer, i si realment, aquesta malaltia pot afectar el nostre embaràs.
Entenem que tots tenim pors, i més quan volem donar la vida a un altre ésser, però no ens podem deixar emportar per pors irreals, cal que ens assegurem que realment aquella por i l'angoixa que sentim té un motiu. Perquè sinó fem patir un animal, que després d'anys de convivència ja se sent com un membre més de la nostra família.
SI US PLAU, PERQUÈ NO TORNI A PASSAR, ABANS DE PRENDRE UNA DECISIÓ IMPORTANT RESPECTE DEL VOSTRE ANIMAL DE COMPANYIA, INFORMEU-VOS BÉ A TRAVÉS DELS PROFESSIONALS ESPECIALISTES I MEDITEU LA DECISIÓ ABANS DE FER-LA EFECTIVA.