13 de jul. 2008

En la pell del toro




El passat dissabte dia 5 es va fer la manifestació antitaurina a Pamplona. Estava organitzada per Animanaturalis i Peta i a diferencia d’altres anys aquest cop no s’ha fet la desfilada nua sinó que s’ha dut a terme un acte de manifestació pacífica representant als més de 50 toros que aquests dies estan morint injustament a Pamplona.
El viatge va començar divendres quan un autobús de la organització va surtir de Barcelona camí cap un càmping de Pamplona. Allí, vàrem gaudir d’un preciós càmping rodejat de naturalesa i d’un sopar vegà extraordinari. Pel matí, vàrem retornar a l’autobús per dirigir-nos a la plaça de toros on ens vàrem despullar i preparar per la manifestació. Un cop allí, els més de seixanta voluntaris ens vàrem quedar una hora al terra simulant els toros assassinats. Vàrem patir el calor i el cansament d’estar una hora al mig de l’asfalt a les 12 del mig dia, però tot aquest patiment no és res comparat amb el que sofriexen els toros a Espanya.
Va ser una experiència inoblidable que recomano a tothom perquè no només lluites pels animals sinó que també gaudeixes d’una bona estona.
Ells no tenen veu, per això nosaltres hem de cridar per ells i fins que no aconseguim abolir la tauromaquia, Espanya mai podrà tenir una llei animalista que empari als postres fidels amics.
Més infromació:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina experiència més bonica!Laura és fantàstic que algú ens ho pugui explicar de primera mà. Gràcies!