13 de jul. 2008

LA MANIFESTACIÓ CONTRA ELS CORREBOUS

Ahir es va portar a terme a Amposta la primera manifestació contra els correbous en aquesta localitat.
No va ser casualitat que les entitats que l'organitzaven triessin aquesta població atès que en aquestes terres hi ha una gran tradició amb els correbous.
Unes 200 persones es van manifestar pacíficament pels carrers d'Amposta, havien vingut en autocars des de Barcelona, el País Valencià i altres indrets de l'estat.
Al llarg de la manifestació alguns veïns van escridassar i llençar ous contra els manifestants, els quals van llegir un manifest a la plaça de l'Ajuntament, mentre els veïns els hi proferien insults.
Finalment, la manifestació es va dissoldre pacíficament.
QUI ENCARA CREGUI QUE ELS CORREBOUS NO ATEMPTEN CONTRA LA DIGNITAT DELS ANIMALS, CONSULTEU AQUEST VÍDEO I VEURE FINS A QUIN PUNT LA RAÇA HUMANA POT ARRIBAR A DEGENERAR, GAUDINT AMB EL PATIMENT DELS ALTRES!


I EN AQUEST ALTRE VIDEO UN ACTIVISTA GRABA UNS JOVES PERQUÈ ESTAVEN INSULTANT A UNA COMPANYA. EN EL VIDO ES POT VEURE L'ACTITUD PROVOCADORA D'AQUESTS JOVES I QUE "LA VIOLÈNCIA NOMÉS POT ENGENDRÀ VIOLÈNCIA"

1 comentari:

Anònim ha dit...

a aquesta classe de gen,la unica manera d´aprendre lo que signifique el respecte envers als essers vius, es fen lo mateix a ells. el foc que posen als pobres animals, jo els i posaria als cognons, a veure si aixi aguantarien i si averiguarien lo que es el dolor i patiment. a lo millor m´estic tornan sadica con ells, pero m´agradaria que surtigues de la nada, algun personatge com aquets de ciencia ficcio, un spiderman etc. que vengues tots els patiments dels animals, els maltractaments, i les morts que fills de putas ocasionen en aquet pais. lydia.