13 de jul. 2008

LA TAULA INFORMATIVA!!





























Com ja us havíem informat, ahir des de les 10.30 fins les 20.30, a la Plaça Sant Joan de Lleida, vam posar una taula informativa sobre la nostra protectora, a més a més d'informar, veníem productes (samarretes, gorres, punts de llibre, llibres i moneders reciclats) i teníem una guardiola per recaptar fons. També hi va ser al llarg del patí, el Jacqui, un gosset que va ser adoptat i retornat a la protectora, perquè els veïns es queixaven que plorava. No hi va haver sort pel Jacqui, tot i que és preciós, només té 4 mesos i és un encant.
La veritat és que estem molt contents, perquè la gent va respondre molt bé!
Tret del xàfec que va caure al migdia que ens va obligar a recollir tota la taula i esperar-nos fins que passés la pluja, i a una mica de mal humor com a conseqüència del diluvi, la resta va ser un èxit!
La Laura, la Carla, la Natàlia, i altres voluntaris van venir molt aviat a muntar la parada, al voltant de les vuit del matí, com veieu a la foto, s'havia muntar la carpa, penjar els cartells i parar la taula!
Després més cap al migdia va venir la Lydia, el Jordi, la María José, el Kuik i la Patrícia.

A tots ells i a tots els que us va atançar al nostre stand MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la patricia, va agafar molt mal humor, al veure la tromba d´aigua que u mullave tot. la pobreta va tenir que treure les coses descalçar, de tant aigua que havia, afortunadament, despres li va passar, aquestes son coses que passen quant tu vols tant als teus animalets abandonats, vols que tot surti be, pero no es pot lliutar contra la mare naturalesa. encara que ahir tinguessis tant mal humor, no deixem d´estimat, patricia. lydia.

Anònim ha dit...

GRÀCIES!

Anònim ha dit...

La veritat és que vam tenir mala sort però tot i així va valer la pena! Tot és poc pels nostres animalons.
Experiències com la que vam viure ahir també ens fan més forts, no hi ha tempesta que ens privi de lluitar pels qui no tenen veu.
(jo crec que t'estimem encara més, Patrícia)