24 de jul. 2008

La vergonya de Xina



Mirant aquestes imatges em quedo sense aler. Nosaltres, els animalistes que defensem qualsevol ésser viu no podem imaginar veure als nostres fidels amics transportats en gàbies on moltes vegades, per poder-los ficar dins, els trenquen les cames.
Els seus lladrucs de dolor els sento dins del meu cor, quin patiment... quina angoixa... I això no acaba aquí; quan arriben al seu destí tenen un final horrorós. De vegades els hi donen un cop de barra al cap i mentre l’animal continua conscient amb un ganivet li tallen la pell. Són gemecs que no puc ni imaginar, perquè això no es pot permetre de cap manera.
Tot això passa a la Xina, i tots ho estem permeten. Fins i tot es celebraran en un lloc tan cruel com aquest els Jocs Olímpics. Quina vergonya.
A més a més, hi ha persones que van a aquests comerços on hi ha peces de roba, guants...etc de pell de gos i gat. Jo MAI aniria a comprar en aquest lloc.
També es va descobrir un restaurant xinès a Espanya on la cambra frigorífica estava plena de gossos penjats.
Des de aquí, i en defensa dels animals, fem la crida de “Boicot: ni Jocs Olímpics, ni botigues xineses ni restaurants xinesos”.
On són els gats... i els gossos...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin horror pobrets :-(
I que això no es pugui aturar de cap de les maneres...

Anònim ha dit...

Este pais no es merecedor de unos juegos olimpicos pues a parte de lo que hacen con las mascotas que nosotros nos quermos tanto estan censurando todas o mayor parte de nuetros periodistas en los juegos.
El Comite Olimpico se ha equivocado que me perdonen pero que los Chinos se queden con sus costrumbres sadicas y ns dejen tranquilos.
BOICOT TOTAL A LOS JUEGOS OLIMPICOS