13 de jul. 2008

NECESSITEM FAMÍLIA PER FARLY!







Busquem família per Farly, ara viu a Lleida, però la seva família no el pot tenir, perquè tres dels fills tenen al·lèrgia als animals.
Farly té 4 anys, és molt actiu i li agrada molt córrer.
La família ha intentat retrassar aquest moment al màxim possible però el metge els hi dit que si no marxa de casa l'al·lèrgia es mantindrà.
DESCRIPCIÓ:
Nom: Farly
Sexe: mascle
Raça: american Stafford Terríer
Pelo: curt, color marró
Tamany: Mitjà
SI ALGÚ HI ESTÀ INTERESSAT, TRUQUEU A MARI CARMEN 692572046, correu maika19929@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Penso que donar difussió del cas d´aquest gosset raça american standford és propiciar que algú amb no molt bones intencions l´adopti.Qualsevol persona el pot veure per internet i contactar amb la senyora que el te fent-se passar per bona gent....Si heu decidit col.laborar amb la difussió d´aquest cas tindrieu que fer seguiment de qui és la persona que l´adopta per tal de portar un control i que el pobre Farly no caigui en mans assasines!Gràcies pel que feu però sempre he pensat que s´ha de tenir molta cura en donar en adopció raçes d´aquestes i més a través d´intenet!

Anònim ha dit...

tens tota la rao, per aixo, avans de emportas el gos sigui qui sigui, te que passar per la protectora, ja que no et pots fiar, fa poc li van trucar desde murcia, i la sra. me va dir que feie, jo li vaig contestar que vinguessin a lleida, si es que volen el gos, aixi veuriem com son aquestes personas i les regles que ja. moltes gracies per els teus consells. lydia.

Anònim ha dit...

FARLY, ja te una casa nova, per el nostre blog, es van comunicar una familia de barcelona, i van venir a veure farly, nomes de dir, que tenen entre la seva familia anterior i la de ara, una inmensa comunicacio. el farly es feliç amb la nova llar. desitjariem que tots els problemes fossen solucionats de la mateixa manera. hem evitat que farly entres a la protectora, i la seva familia, ha tingut la paciencia necessaria fins trovar una nova llar, tenin present que 3 dels seus fills, tenien alergia, i el metje estava en contra de lo que estaven fen. moltissimes gracies per tenir aquesta gran fe, per poder colocar a farly en bones mans. gracies. lydia