1 d’ag. 2008

DESESPERANT: CONTINUEN ELS ENVERINAMENTS DE GATS A SOLSONA!


Res ha canviat a Solsona. S'ha trobat un gat lligat pel coll i les potes amb un sogall i amb símptomes d'enverinament.
Ara està ingressat al centre veterinari de Solsona, i no saben si es salvarà.
Només sabem que la persona que fa això, no està bé. Quan posa verí per matar els animals comet un atemptat contra la salut pública, pensem què passaria si en comptes de ser un gat qui es mengés el verí, fos un nen, també podria passar!
Encara no hi ha judici i aquest individu camina lliure, fent maleses.
Nosaltres no descansarem fins que tot això hagi acabat. TENIM LA INTENCIÓ DE RECOLLIR SIGNATURES PER PERSENTAR UNA RECLAMACIÓ DAVAT DELS JUTJATS I PER AIXÒ TOTES LES PERSONES QUE HI VULGUEU COL·LABORAR EN RECOLLIR SIGNATURES, US PODEU POSAR EN CONTACTE AMB NOSALTRES O DEIXAR-NOS UN MISSATGE AMB EL VOSTRE E-MAIL I US ENVIAREM UN FULL BASE. LES SIGNATURES RECOLLIDES S'HAURAN D'ENVIAR PER CORREU ORDINARI A L'ADREÇA DE LA PROTECTORA ABANS DE L'1 DE SETEMBRE.
Els gats també són éssers vius, que estimen, ronroneen i ens ajuden a entendre millor aquet món. També es mereixen que els respectem.
VOLEM QUE LA JUSTÍCIA ACTUÏ, PORTEM AIXÍ DES DEL FEBRER I VOLEM QUE ACABIN AQUETS ASSESSINATS JA!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

confirmacio... el gat segons la analitica, ha segut enverinat, i es possible que sigui el mateix veri que el de les sardines. el veterinari es pensa que el salvara, pero te els rinyons i el fetxe super inflamat, esta encara amb suero. dema dissabte, españa emn directo. anira a filmar i denunciar els fets. ja que nosaltres si no fos per l'ajuda de la premsa, ningu en aquet poble es mourie, nomes els que tenen gats es veuen impotents a devant de una justicia injusta. totom a de saber lo que esta passan a solsona. i u sabran.... lydia.

Anònim ha dit...

Esto huele a que detras esto hay intereses que no se por que causa no quieren que se descubra la persona que ay detras de todo esto pero si esto es asi ya les vale a todas las autoridades.
Esto es una verguenza que pase en pleno SIGLO XXI pero bueno,mientras en este pais este autorizado "LA FIESTA NACIONAL " te lo puedes esperar todo.