21 d’ag. 2008

EL FINAL FELIÇ DE LA CUCA!

Avui l’home de la Felicitación Cubero Ramirez de Lleida ha vingut a adoptar un gos.
Estava desconsolat ja que farà uns cinc mesos van adoptar a la Cuca, un cadell molt simpàtica i mimosa i a qui per desgràcia, aquest diumenge un 4x4 la va atropellar, va passar per davant del xalet que la família té a Benabarre i a la pobra Cuca li va tocar el rebre. Molt al nostre pesar la Cuca ja no està amb nosaltres i els seus amos estaven molt tristos. Així doncs, amb la pena al cor i recordant el dia que va venir a buscar la Cuca, han vingut a la Protectora perquè el buit que tenen sense ella és massa gran.
Ha adoptat una gosseta que van abandonar al camí de Sant Just amb la coincidència que també es diu Cuca. Quan ha vist que la Cuca tenia un bebè ha dit que no es podien separar i les ha adoptat a les dues!
La Cuca i la seva petita ja estan camí de Benabarre. Ella s’ha pujat al cotxe com si sempre hagués estat seu i amb ella la petitona, joiosa de felicitat.

A pesar del patiment per la pèrdua de la seva gosseta, han tornat a pensar en els animals abandonats. Moltíssimes gràcies, i ara, a lluitar per totes dues.
QUAN ES PRODUEIX UN ACCIDENT COM AQUEST, A LA PERSONA QUE ESTIMA ELS ANIMALS LI COSTA MOLT SUPERAR EL DOLOR I MAI, CAP ALTRE GOS POT EMPLENAR EL TROCET DE COR QUE HA MARXAT AMB LA SEVA MASCOTA. ELLA SEMPRE TINDRÀ EL SEU LLOC, PASSI EL QUE PASSI I DIA RERE DIA, PENSARÀS EN ELLA!