24 d’ag. 2008

LA LYDIA ENS EXPLICA LA MARXA DEL LLAMPEC!























A les 5 del matí, el meu marit i jo vam marxar ahir direcció a Tudela (Navarra), per embarcar el nostre fidel amic, el LLAMPEC.
El viatge ha estat molt llarg, sobre tot perquè ens causava molt dolor la seva partida, és trist saber que no el tornaràs a veure, el podrem veure en fotografies i sabrem quina llar té, i ens emocionarem i plorarem d'alegria, però no el tornarem a veure.
Vam arribar a les 9.30 al refugi de Tudela, i allí ja ens esperaven els altres galgos que han arribat per MRW, 2 eren de Barcelona i 1 de València, i hi havia un altre del refugi de Tudela, i clar, el nostre Llampec.
Dono les gràcies en especial a la BARBARA, per la gran tasca que fa, per salvar gossos dels nostre pobre país que en molts aspectes encara és tercemundista. MERÇI BEAUCOUP BARBARA, POUR PENSER AVEC NOS PETITS AMIS. POUR LE TREVALL QUE VOUS FETES AVEC NOS CHIENS, POUR LEUR DONER UNE MAISON PLENE D'AMOUR, MERÇI BARBARA.
No tinc paraules per expressar tot el que sento, només us puc oferir les imatges, segurament, us podreu imaginar tota la resta... ADÉU LLAMPEC, AMB ELLS ESTARÀS MILLOR, AMIC, AQUEST PAS ÉS DIFÍCIL, PERÒ VAL LA PENA DE FER, A FRANÇA TE RESPECTARAN MOLT MÉS QUE AQUÍ I NO TE FALTARÀ MAI DE RES, ADÉU ESTIMAT.....