9 d’ag. 2008

PIM, PAM I EL CARLITOS ELS NOSTRES NOUS AMICS!

ADOPTADES! Aquestes dues preciositats són dues la Pim i la Pam. Són dues femelles, que van ser abandonadas. Les van llençar pel vallat de un xalet, on hi havia 2 pastors alemanys. Per sort no els hi va passar res. Un col·laborador de la protectora ho va veure, i va les poder rescatar.
Com podeu veure són molt maques. Seran de tamany petit!
Una d'elles ja té família, estem esperant a veure com respon a la vacuna. AIXÍ EN QUEDA UNA PER ADOPTAR DE LES DUES PETITES!





Aquest gosset de la foto és el Carlitos va ser abandonat a la residència canina del carlos ara farà 1 mes. Des de llavors estàvem a l'espera d'arranjar les caneres perquè pugués entrar a la protectora. Ara ja està amb nosaltres.
És un mascle d'aproximadament un any, i és molt carinyós!! Hem de dir que és un gos amb molta facilitat per adaptar-se a qualsevol lloc i família.
EL CARLITOS TAMBÉ VOL UNA FAMÍLIA PER ELL!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola amics, una bona noticia, la pim i pam, les dues ja estan adoptadetes, nomes esperen per anar a les seves noves llars, l'efecte de les vacunes. moltissimes gracies per pensar en adoptar a la prote. ja que som uns 250 gossos, dels quals, 20 son cadells d' entre 2 i 4 mesos. gracies. lydia.