5 d’ag. 2008

VERGONYA HUMANA!

L'Ajuntament de Tordesillas va presentar una querella el 4 de gener de 2007 contra l'Associació ACTYMA i el seu president, de la qual s'han s'han iniciat les diligències prèvies, el 14 de juliol de 2008, en el Jutjat d'Instrucció n. 6 de Valladolid, per un possible delicte d'injúries.
Els fets que s'imputen a l'associació ACTYMA són: el 12 de setembre del 2006, en la localitat de Tordesillas (Valladolid), sobre les 11 hores i quan es portava a terme la festa "Toro de Vega", una avioneta va sobrevolar durant una hora i quart aproximadament la zona del camp de tir i el casc urbà d'aquesta localitat, amb una pancarta que posava "Tordesillas vergüenza humana ACTYMA". Aquests fets els van presenciar una multitud de persones que es trobaven en aquella zona. D'aquests fets es van fer ressò els diaris d'àmbit provincial i regional, així com internet.
SI VOLEU SABER MÉS COSES SOBRE AQUEST TEMA CONSULTEU:
DES DE LA NOSTRA PROTECTORA ENS SOLIDARITZEM AMB L'ASSOCIACIÓ ACTYMA, SIGUI LEGAL O IL·LEGAL POSAR EN UNA PANCARTA EL QUE PENSES. NOSALTRES CREIEM QUE CAP FESTA POT JUSTIFICAR-SE SI HI HA UN ÚNIC ÉSSER VIU QUE PATEIX O SOFREIX.
I DIEM: SÍ ÉS UNA VERGONYA HUMANA, UNA VERGONYA NACIONAL PERTÀNYER A UNA SOCIETAT COM AQUESTA!