20 de set. 2008

CONFERÈNCIA DE LA MASCOTA A ALPICAT

Avui ens hem reunit a Alpicat per fer una conferència sobre les mascotes i amb general també dels animals. Primer s'ha començat amb un acte dels gossos ensinistrats dels Mossos d'Esquadra, aquests són capaços de detectar drogues, trobar persones i fins i tot de buscar explosius. Un d'ells, la més veterana, una pastora alemanya, de 9 anys, és una gossa especialista en trobar explosius.
És admirable que a la nostra vida social sense donar-nos compte hi hagi molts gossos salvant vides i evitant desgràcies.
El segon acte ha estat al Casal Social d' Alpicat, juntament amb les nostres companyes de la protectora Amics dels Animals, un ensinistrador de gossos, dos veterinaris, la regidora de sanitat i salut de l'Ajuntament d'Alpicat i la nostra Lydia. A la conferència s'han tractat molts temes sobre la millora de salut i educació de les nostres mascotes, però sobretot també hem aprofitat les protectores per fer un crit d'ajut sobre la nostra situació actual i intentar conscienciar de com pateixen els nostres peluts quan són abandonats. Volem agrair a l'Ajuntament d'Alpicat aquest gran pas endavant a favor dels animals, Gràcies.