6 de set. 2008

EL RESULTAT DE LA REUNIÓ AMB EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ

Hem fet el que hem pugut, les ganes d'ajudar sí que hi són, però clar, el fet de ser una entitat privada dificulta aquest procés una mica, sobre tot pel que fa a les millores de la protectora, ja que primer, segons el president, s'ha de fer passar per l'Ajuntament, i després la Diputació hi podria col·laborar. La bona notícia és que estarien disposats a fer-ho.
Tot això ho haurem de parlar a la Junta per decidir què farem.
Respecte de la subvenció de la revista, haurem de presentar la petició el mes de febrer. El president ens ha fet saber que li ha agradat moltíssim, li hem portat uns quants exemplars i s' ha interessat molt per la feina que estem fent, ens ha dit que feia temps que no veia una revista tan ben feta. No cal dir que per nosaltres ha estat un reconeixement molt important, perquè la nostra tasca a poc a poc va fent camí.
Amb relació al llibre que ha de sortir a principis d'any, haurem de seguir el mateix procediment que amb la revista i presentar-lo al mes de febrer. També li ha agradat molt la idea.
D'aquesta reunió la Lydia ha tret sensacions molt positives i creu que ens ajudaran.
La Lydia li va ensenyar totes les fotografies de les millores de la protectora, i el president ens ha felicitat pel gran esforç que hem fet. No cal dir que li ha agradat molt la nostra protectora, fins el punt que ens ha dit "Quin lloc més bonic".
Tot l'esforç que estem fent, tard o d'hora, ens portarà els resultats que esperem, i és aquest objectiu el que ens porta constantment a no parar ( a fer millores dels espais, treure la revista i el llibre,...). El nostre mèrit és que si no surten les coses encara espentegem a més força!
Tot i que ens costa tirar endavant, perquè és gaire bé un miracle, fer tot el que fem amb una entrada econòmica de 1.400 euros, però és la perseverància i amor de tots plegats, el que ens ajuden a no decaure.
AIXÍ QUE GRÀCIES A TOTS VOSALTRES: SOCIS, COL·LABORADORS, NANES, VOLUNTARIS...