27 de set. 2008

ENTRADES






Ahir per desgràcia, vam tenir moltes sorpreses, però no gaire agradables, ja que van entrar molts gossos abandonats i molt atemorits. Cap d'ells porta xip.


La primera foto, és d'una femella, li hem posat el nom de BONA, la van trobar abandonada fa dies a un poble, la pobreta s'ha passat els dies a la porta de una casa, sense moure's. És una gosseta temerosa i afectuosa.


La segona foto, és un mascle, li hem posat el nom de VALENT. El van trobar a l'institut de lleida, vagava per allí sense moure's. És tan petitó, que suposem que té uns 4 mesos. És molt carinyós, i és molt valent per haver trobat la mà amiga que l'ha portat a la prote.


La tercera foto, és una gosseta amb 6 cadells, abandonats a Juneda. Feia dies que la pobreta devia anar en buscar de menjar, segur per tots els petits. Els pobretons han entrat amb moltíssima por, i ella nomes feia que vigilar els seus petitons. Els hem posat tots 7 juntets, en dues casetes perquè no tinguin fred. Són una monada, la mare és tímida, però els petitons aviat s'han fet amb nosaltres. Li posarem el nom de JUNI I ELS 7. Tan debò tinguin bona sort.