21 de set. 2008

FIRA DE LA MASCOTA D'ALPICAT!











Ahir dissabte els nostres gossos (Mosso, Curro, Roco, Rambo i Noé) juntament amb els de la protectora del Segrià van fer de models lluint com mai la seva tendresa i saber estar amb els humans.
No sé si ells podien entendre què estava passant però tots orgullosos van passar per la passarel·la preciosos com els que més.
I tant que ho són de preciosos! Fins i tot després d’haver viscut una vida plena d’injustícies i dolor.

Donem les gràcies a l’Ajuntament d’Alpicat per ser tan respectuós amb els animals de companyia, a Imatge Animal que han tingut en compte les protectores donant-nos materials pels nostres peludets i finalment a tota aquella gent que durant tot el dia s’ha apropat a la fira, interessant-se per la nostra feina, recollint informació...
I per satisfacció de tots, han adoptat al petit Curro. Avui el vindran a adoptar a la prote i aquesta nit podrà dormir amb el caliu d’una família.
Només ens falta tornar a donar les gràcies pels vostres donatius i haver-nos fet passar un dia agradable, juntament amb tot el poble d’Alpicat.

La Festa de la Mascota d’Alpicat ha estat veritablement una Festa on tots compartíem el mateix amor pels animals.

2 comentaris:

jodie398 ha dit...

Ayer estubimos en buestra fiesta,era la primera vez y andabamos un poco despistados lo que sentimos fue muy acogedor ,continuaremos informandonos y seguiros.
Saludos para todas-todos

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Jodie! Esperem que et continuïs informant i quan vulguis vinguis a veure’ns a la protectora, els nostres fidels amics segur que estaran molt contents!