30 de set. 2008

FIRA SANT MIQUEL 2008.






La Fira de Sant Miquel ja ha acabat. Han estat cinc dies de molta feina ja que al mateix temps que teníem que estar al stand havíem de quidar dels nostres peludets. Per això, hem intentat fer torns de treball entre voluntaris i col·laboradors seguint una rigurosa formalitat.

Tots hem ficat el nostre cor sencer per tal de sensibilitzar a la gent, informar-los i encoratjar-los a unir-se en aquesta tasca on tothom som necessaris.

A més a més de la nostra protectora també hi havia la protectora dels Amics dels Animals del Segrià i Progat Lleida.

Aprofitem per donar les gràcies a tots els voluntaris que ho han fet possible i fins i tot estant cansats, malalts... han continuat amb la tasca. Gràcies LAURA, NATÀLIA, CARLA, JORDI, JUDIT, DARÍO, ALBA, JULIA, BRUNA, MARIA JOSÉ, NURIETA, NURI, JORDI I LYDIA.MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS PEL GRAN ESFORÇ QUE HEU ESTAT FENT VIVINT AQUESTS 5 DIES PER ELLS.

Durant aquest temps hem venut loteria de Nadal, gorres, llibres, samarretes... amb un resultat econòmic de 150 euros de loteria venuda i 226 euros recollits entre donatius i material de la protecora. Però creiem que el resultat moral ha estat molt més gran ja que hem pogut arribar a cada llar lluitant així per una societat menys injusta. MOLTES GRÀCIES A TOTS PER PENSAR EN ELL I SOBRETOT: NO L'ABANDONIS!