6 de set. 2008

NOVA SENTÈNCIA PER MALTRACTAMENTS!

Un jutjat de Getxo ha impuesat una sanció al propietari d'uns gossos per no cuidar-los i tenir-los rodejats dels seus excrements.
El Jutjat d'Instrucción número 2 de Getxo (Biscaia) ha condemnat el propietari de dos gossos per tenir-los nou mesos lligats en la terrassa de casa seva sense sortir al carrer i rodejats dels seus excrements.
La Sentència recull que aquests animals es trobaven en situació d'abandonament i en unes condicions que feien perillar la seva vida.
La decisió del Jutjat ha estat condemnar el propietari per una falta de maltractaments a animals domèsticos, i li imposa una pena de trenta dies de multa amb una quota diària de dotze euros (360 euros en total) i un dia de privació de llibertad per cada dues quotes no satisfagui.
Aquest cas es va iniciar arran de la denúncia que va presentar la Asociación Provida Animal el desembre de l'any passat, després que un dels veïns de l'immoble els informés de la mala olor i de les puces que provenirn de la terrassa on es trobaven els gossos.