21 de set. 2008

Noves adopcions!

1-

2-

3-

1-Avui el Petit ha marxat amb la família de l'Anna Cristina Brandao Silva Sousa, de Lleida.
Estaven súper contents de poder adoptar el Petit, un cadell de quatre mesos molt eixerit. Tant la nena com el gos no podien amagar la seva emoció i felicitat.

2-La Gina (abans Bigotets) ens ha vingut a visitar amb els seus papis! És la filleta de la Mel que la nostra voluntària Maria va cuidar.
Ara està feta tota una doneta i ja no és tan trapella però continua sent la consentida de la família de l’Antonio Cemeli Pi (de Lleida).

3-Com ja us anunciàvem ahir a la Fira de la Mascota el Curro va trobar una nova família! Avui la família del Francisco Hernàndez (Alpicat) l’ha vingut a adoptar i el Curro se n’ha anat directe al cotxe per marxar amb ells, ja sabia que avui era el seu gran dia i tenia ganes de conèixer la seva nova llar que també compartirà amb dues tortugues!
Qui ens havia de dir que el petit trobaria un nou destí ple de felicitat anant de passeig per Alpicat. Quina gran alegria!

Moltes gràcies a tots els adoptants, gràcies per ajudar-nos a cuidar dels amics més fidels i en definitiva fer que aquest món sigui una mica més just per a tothom!