9 de set. 2008

TRACTA'LS AMB CURA!

L'organització World Society for the Protection of Animals (WSPA) ha iniciat una campanya de recollida de signatures perquè es reguli el transport de llarga distància d'animals als escorxadors. Entre els animals que es transporten diàriament hi ha porcs, ovelles, vaques, cavalls..., aquests animals sovint han de viatjar dies o setmanes amb unes condicions insalubres (altes temperatures, brutícia, i grans concentracions d'animals en espais molt reduïts)
Aquesta crueltat és innecessària, els animals poden ser sacrificts de manera més humanitària i més a prop de la zona on han estat criats.
La Unió Europea té una de les més complertes legislaciones de tot el món que regula el benestar de l'animal al llarg del seu transport, però sovint aquestes lleis són ignorades i poc efectives.
El proper mes hi haurà una reunió que pretén millorar el benestar dels animals quan són transportats. WSPA ha engegat una campanya de recollida de signatures amb l'objectiu de presentar-les davant la comissària eropea i al seu president.
SI HI VOLS PARTICIPAR, NOMÉS CAL QUE ENTRIS EN AQUESTA PÀGINA I SIGNIS: