8 de set. 2008

UNA SORPRESA PER LA LYDIA!










Aquest diumenge les voluntàries, col·laboradors... que vam poder ens vam reunir en la protectora. Havíem quedat per donar-li a la Lydia un petit detall que ja feia dies que volíem fer-li.
La Natàlia i la Laura havien iniciat una campanya de recollida de diners entre els voluntaris, col·laboradors..., i finalment, s'havia pogut comprar el regal que volíem fer-li a la protectora.
Així que sense avisar la Lydia, ens vam reunir a la porta de la protectora, amb traïdoria i premeditació, i la vam fer sortir. La Lydia estava tota enfeinada netejant les caneres, així que es va fer pregar una mica, fins que al final va sortir.
Es va quedar sorpresa de veure tanta gent que no s'esperava! I li vam donar el regal. El va obrir sense parar dir: "No calia que em regalessiu res!", com sempre fa ella.
Li havíem comprat un lector de xips, tan necessari per la protectora! Així en el moment que arribi un gos a la protectora li podrem passar el lector i donar l'avís si en porta. Fins ara, que no en teníem, algú havia de baixar el gos expressament al veterinari perquè li passés.
No cal dir que a la Lydia li va agradar molt el regal, i ens va fer saber, en la seva línea de sempre (sempre pensant en la feina), que necessitaria algun voluntari perquè comencés a passar el lector a tots els gossos de la protectora!
La Lydia és una persona que no dóna importància a les coses materials (a tenir un cotxe, roba de marca o nova, anar a la perruqueria...) ella viu, dorm, menja, treballa i morirà pels gossos. GRÀCIES PER SER COM ETS: UN EXEMPLE PER MOLTS DE NOSALTRES!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja feia temps que la Lydia en volia comprar un i aquesta va ser una ocasió perfecta per regalar-li i mostrar-li el nostre etern recolzament. Es va fer possible gràcies també a altres col·laboradors com la Lourdes i la Míriam, la Mercè i la Maria i l'Anna i el Joan que encara que destijaven compartir aquesta tarda amb tots nosaltres no van poder venir.
Petons.

Anònim ha dit...

en nom dels nostres fidels amics, els de 4 potes, quedo molt agraida, ja que ells no podem parlar, u fare jo en nom d'ells.
"moltissimes gracies per pensar en el nostre benhestar, vosaltres que sempre esteu pendents de nosaltres, perque no nos falti res, i mes a mes, patiu per nosaltres per si un de nosaltres tenim els nostres amos que nos han perdut. veritablement, nosaltres els de 4 potes, tenim molts papas i mamas, i hens abraçem a vosaltres, perque ens protegiu, alimenteu, i nos doneu la calor de una llar, hens posem mimosos quant entreu, i les nostres miradetes s'alegren de veureus. os estimem com vosaltres a nosaltres, i hem tingut la sort de caure a les vostres mans, perque sou extraordinaris, senzills, i plens de bones intencions. OS ESTIMEM A TOTS. PERQUE SOU UNICS, I SOU ELS NOSTRES PAPAS. moltissimes gracies a tots.