27 d’oct. 2008

ADOPCIONS, QUÈ BÉ!


FOTO 1.
És el TRO, ahir va marxar amb la família de l'Elisenda Estrada Soler, de Montroig de Segarra. Ells tenien una gosseta que tenia la lesmanosis i estava en tractament des de feia 7 anys, però va començar a trobar-se molt malament, i no han pugut fer res per ella. Així que ara s'han decidit a adoptar el notre TRO. El Trob és fill de la Blanqueta. Ha marxat molt alegre agafat en braços, ells ja tenen 4 gossos apadrinats a la nostra protectora, moltissimes gracies.
FOTO 2.
BET és un petito, a qui ens ha costat moltíssim de tirar endavant, ja sabeu que quan abandonen cadellets és difícil que surtin endavant.
Ara ha marxat amb la família de la Sònia Delgado de Bell-lloch, que més a més, ens ha dit que es farà voluntària de la protectora, moltíssimes gràcies sonia.
FOTO 3.
RONA és una bullterrier de 4 anys, que ara ja té casa. La pobreta volia una llar per gaudir d'una família, i per fi, ja la té. La Rona se n'ha anat amb la família de la Gemma Escarlata Ansede de Terrassa. Moltíssimes gràcies per venir-la a buscar!