28 d’oct. 2008

BENVINGUTS!




ADOPTAT!

FOTO 1. El Vall, així és com l’hem batejat, ha estat abandonat aquest migdia a la protectora.
Els culpables d’aquesta irresponsabilitat l’han tirat per damunt la porta ignorant que els estàvem gravant i els veiem a través del monitor de les càmeres. Llavors, hem sortit i hem començat una discussió. Quan hem vist que aquests dos personatges no tenien ni escrúpols ni amor envers els animals hem decidit acollir al petit per evitar un mal major.
Pensem que hem actuat de la millor manera possible i ara hem de rumiar si interposaren una denúncia ja que ha quedat tot enregistrat.
La sang freda i la malícia de la gent mai ens deixarà de sorprendre.

FOTO 2, 3 I 4. Aquests minyonets són uns mascles de tres mesos que després de ser abandonats a l’Hospital Veterinari i tractats han entrat a la prote. Són molt vius i tendres, tot una alegria!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Què valentes que som les persones! En comptes d'explicar per què no pots tenir un gos, el llances per sobre d'una tanca!
ADMIRABLE!

Anònim ha dit...

per a molta gent es millor tirar la pedra i amagar la ma, visca la valentia.

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

que trist!!!sort teniu de les cameres!!!!i sort que el meu home cuan va venir amb el camio no se la va endur jejejejjejejeje pobret!!!! una altra vegada es demostra la crueltat del esser huma!!!som l'esser viu mes imperfecte!!!