17 d’oct. 2008

CAS DRAMÀTIC A BARCELONA!!

Tot seguit us expliquem una notícia molt trista, ens hem quedat sense sang a les venes quan hem conegut el cas.
La història ens l'explica una voluntària i col·laborador ade Barcelona, l'Anna.
Es va trovar dins d'un contenidor a Barceloan, una caixa de cartró, plena de cadells, uns 12, i la mare morta. Els que ho van fer, van esperar que la mareta la mareta tingués els 12 cadellets, per matar-la a cops de barras. Es veu que els nadonets estaven agafats a la mareta, plorant desconsolats. Us podeu imaginar com devia de patir aquesta mareta cada vegada que li donaven un cop.
Ens sentim totalment desconsolats, no entenem com hi pot haver gent així. Els nostres ulls s'emplenen de llàgrimes només de pensar-ho.
Pobreta... com ens hagués agradat estar allà presents, mentre passava, per poder defensar-la. Se'ns passa pel cap fins i tot d'obrir-li el cap en dos al personatge que ho va fer i deixar-lo morir a ell dins del contenidor.
Per sort una noia va sentir els gemecs dels petitons i els va treure, també va cridar a la Guàrdia Urbana, que es van quedar sense alè.
Els petitons van ser atesos per un veterinari, 5 han mort, els altres són vius a casa de la noia que els va trobar.
No podem parar de pensar què pot passar demà, amb quina nova barbàrie ens pot sorprendre un nou dia.
QUINA SORT QUE AQUESTA NOIA, COM UN ÀNGEL, PASSÉS A PROP DEL CONTENIDOR I ELS SALVÉS D'UNA MORT SEGURA! DE TOT COR, MOLTES GRÀCIES!

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tinc paraules!!
Només puc donar les gràcies a aquesta que noia que els va recollir. Els va salvar d'una mort segura!!