30 d’oct. 2008

LA HISTÒRIA DE LA MERCEDITAS








La Merceditas va entrar quan era petita a la protectora ja que estava abandonada. S’ha criat a la protectora i és molt tranquil·la, neta, obedient i mimosa. Fa un any la vam esterilitzar i sempre pensàvem quan arribaria el dia en que algú es fixés en ella.
Però malauradament, en una protectora on hi conviuen més de dos-cents gossos no sempre hi ha pau i harmonia... Fa una setmana va ocórrer un incident horrible: dues gosses amb les que convivia merceditas la van atacar. Ella tan delicada i petita, amb només 6 kg de pes va rebre un bon cop. Així doncs, la vam ingressar a l’Hospital Veterinari de Lleida i gràcies a les seves ganes de viure se n’ha sortit.
Ja fa un parell de dies que està recuperant-se a casa d’unes voluntàries i la veritat és que està molt millor. Estem molt contents de la recuperació tan bona que està tinguent i és que la Merceditas té un gran cor ple de ganes de ser feliç.
Per això, creiem que en uns 15 dies estarà bé i lluitarem per TROBAR-LI UNA LLAR i evitar que torni a entrar a la protectora i pugui tenir per sempre més una mà amiga que comparteixi amb ella les penes i les alegries. ELLA US ESTÀ ESPERANT.

També cal dir que ha estat un ingrés molt costós i que gràcies als donatius d’una voluntària i els donatius que el bar-restaurant "El Park" recull en la guardiola que fiquen per la protectora ja s’ha pagat una part. Però encara queden 330 euros per pagar i volem fer una CRIDA a tota persona altruista que es vulgui solidaritzar amb la causa.

Podeu fer donacions a través de Caixa de Sabadell, compte núm. 2059-0922-51-8000133531, a l’Hospital Veterinari de Lleida (darrera el Carrefour i davant la Sirena) indicant el nom de Merceditas de la Protectora LYDIA ARGILÉS o bé en la mateixa protectora. Si cada un de nosaltres humilement col·laboréssim... T'IMAGINES QUÈ PODRÍEM FER?


GRÀCIES.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a la voluntària de la prote que va adoptar al Ilionis de Toledo ja queda menys per pagar... moltíssimes gràcies per la teva col·laboració ja que per una protectora és difícil costejar aquestes operacios. La Merceditas està molt millor i gràcies a tots tirarà endavant.