26 d’oct. 2008

TOTS SOM VÍCTIMES DELS CAÇADORS!

VÍCTIMES DELS CAÇADORS

El nostre país no canvia, continua igual, sempre matant i matant
Em pregunto si l'habitat d'aquests animals sempre ha estat la muntanya, i sempre han existit fins que els homes els van exterminar, i l'habitat de l'home és el poble, la ciutat... per què ho volem tot? sempre volen tenir la raó.
Crec que la Hvala es va espantar, pels trets, els gossos, es va sentir acorralada en la batuda de porc senglars. Quina llàstima que l'home sempre hagi de demostrar que és superior a la resta de sers vius.
Ningú es pregunta per què la Hvala no va matar el caçador?. Creiem que amb un tret un os s'espantaria? o acabaria d'arrencar-li la cama o el braç. Realment deu ser una bèstia molt salvatge i cruel quan només li va fer una ferida al braç, sense necessitat d'intervenir-lo quirúrgicament.
Perdoneu, però tot aquest enrenou sembla un montatge per aconseguir treure els ossos dels Pirineus. Quan un os ataca, no fa feridetes lleus, si no que arranque tot el braç.
Jo sincerament, no em crec a aquest caçador, primer perquè es dedica a matar animals sense cap respecte, i segon, els ossos, si no fas res, passen de tu....no es pot permetre, una altre vegada el mateix crim, els animals han d'estar en el seu habitat, i l'home al seu (que ja en té molts de conquistats).

Deixeu que visquin en pau les bèsties!

Tothom ha sentit casos, que cada any es repeteixen, de caçadors que disparen a boletaires. Com es pot confondre una persona amb un animal? molt senzill, perquè disparen a qualsevol cosa que es mou. Així són els caçadors, una pràctica, anomenada per alguns com un deport, i que s'hauria d'abolir!

VOLEM L'OS A LA MUNTANYA, PERQUÈ AQUEST ÉS EL SEU HABITAT!
VOLEM ELS LLOPS, ELS LINXS, LES GUINEUS I TOTS ELS ANIMALS PROPIS DE LA NOSTRA TERRA! SI SOBRA ALGÚ, AQUEST ÉSSER ÉS L'HOME!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi també em fa sospitar tota aquesta història.
Algú sap si cap organització ecologista prendrà mesures sobre aquests fets??

Anònim ha dit...

patricia hoy he leido en medio de comunicacion que Avalon llevara hasta los tribunales el tema de las batidas de la osa.
Lo que tambien me ha sorprendido que que el mismo rotativo en el espacio de "EDITORIAL" den la razon a los cazadores,incluso diciendo que por culpa de la osa corren peligro los "BOLETAIRES" por culpa de la osa pero no se han parado ha pensar que realmente los que corren peligro son los boletaires con los cazadores y lo digo porque lo he vivido en mis propias carnes porque soy boletaire.
¿estos srs.si es que se les puede llamar asi acaso son los dueños de los bosques ?
Solo solo son unos cobardes que armados con escopetas van a cazar sus presas tal como ellos las llaman " PRESAS "
¿Serian tan valientes en las mismas condiciones para ir ha cazar que los animales,con las manos y cara a cara,pues va ha ser que no porque lo he dicho antes solo son unos cobardes que se refugian detrs de un rifle y cuando se ponen nerviosos se matan entre ellos porque tienen miedo y no saben lo que se les acerca asi son los cazadores.
Espero que la osa no le ocurra ningun percance al fin y al cabo ella esta en su habitat el cazador no solo esta alli para matar.
Jordi