17 de nov. 2008

Adopcions!!!




Foto 1. Al TERRY l'ha adoptat l'Evaristo Freixinet Pujol de lleida. Ja l'havien adoptat ja fa unes setmanas però el van retornar, així que ara, per sort torna a tenir una altra oportunitat. Creiem que aquesta vegada anirà molt bé, perquè el Terry és un gosset molt bo i simpàtic, i segur que farà els seus amos molt feliços. Per fi el seu moment ha arribat.... Gràcies.

Foto 2. El BOXER ha tingut molta sort. El va venir a deixar una senyora que ja feia més d' una setmana que el va trovar abandonat, i el guardava a casa seva, al mateix moment de deixar-lo a la protectora, hi havia la familia del David Antonio Badia Folguera de Barcelona, i s'han quedat bocavadats al veure aquella hermosura, i dit i fet, el petitó ha marxat cap a barcelona on l'Anna portarà el seu seguiment.

Foto 3. RAMBO, a aquest matalot li ha tocat per fi el seu moment. Ha marxat amb la família de l'Andrés Carulla Méndez de Lleida, viurà en una torre amb la NORA, que bé, els dos acompanyats i fent la vida impossible al padrí.... ha marxat content, i quan vegi la finca encara estarà més agust. Enhorabona rambo, la Nurieta la teva padrina et vindrà a veure...

Foto 4. PELUDETA. Gràcies a la nostra revista "a 4 potes", la Peludeta ha trobat una llar, és una gossa d'atura de 10 mesos, i se n'ha anat amb la família del Daniel González Maya de Torrefarrera, tindrà 3 nens per jugar, la mar de simpàtics, que bé que s'ho passarà,i la setmana vinent la farem esterilitzar.