27 de nov. 2008

PORTA'M A CASA!!



Avui continuem amb la iniciativa “Porta’m a casa” ampliant-la amb novetats. A partir d’ara, a més a més de les notícies habituals amb les que actualitzem el bloc us farem la presentació diària d’un dels nostres adorables peluts.
Ells busquen una llar i des d’aquí intentarem fer-ne la màxima difusió, i a més a més els hi rendirem l'homenatge que es mereixen per tenir uns cors tan bons.

El protagonista de l’estrena és el Cabezón, no podia ser d’un altra manera ja que és tot un personatge. És graciós a més no poder i tan carinyos que fins i tot quan passes pel seu cantó se t’arrapa a la cama per demanar-te que no te’n vagis, que et quedis una estona amb ell i l’abstreguis de tanta solitud. Qui el conegueu sabeu del que parlo, és irresistible!
A més a més d’aquest caràcter tan dòcil i sumís, és un gordinflon d’uns dos anyets i està castrat. Es porta genial amb els altres gossos, nens...
Necessitaria viure en un espai ampli ja que encara que té les potetes curtes li encanta córrer i jugar!
Un altre anècdota seva és que quan fa una mica més d’un any una voluntària el va trobar abandonat no li va fer falta ni corretja per agafar-lo! El Cabezón (no fa falta explicar d’ on li ve el nom) la va seguir fins a casa (des del Carrer la Palma fins a la Rambla Ferran) sense cap problema.

Us animeu? Ell us està esperant, ja porta massa temps fent-ho i no vol envellir a la protectora sense saber què és dormir calentó als peuets d’un llit...
Si no el podeu adoptar, us animeu a apadrinar-lo?

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Cabezón és un gos preciós! És molt simpàtic. Si el veniu a conèixer segur que us enamora!