20 de nov. 2008

Propers actes de la SPAM:

Inauguració de l’espai VINCLES, 23 de novembre en el refugi de Cal Pile (Mataró)

La Protectora d’Animals de Mataró organitza una jornada de portes obertes per mostrar el resultat de l’espai VINCLES. En aquest lloc, es duran a terme projectes terapèutics, socials i educatius amb l’ajut dels nostres animals abandonats.
Estarem a la vostra disposició per explicar-vos en què consistirà el projecte i mostrar-vos l’espai, que s’ha pogut construir gràcies al suport economic dels socis i padrins i la col·laboració de la Diputació de Barcelona , la Fundació Affinity i l´Ajunatment de Mataró.

Serà una ocasió ideal també per conèixer els nostres gossos i visitar les instal·lacions del refugi de Cal Pilé, ells estaran encantats que els vingueu a veure!
La jornada de portes obertes es durà a terme des de les 11h fins les 14h al refugi de Cal Pilé, a la ctra. N-II, km 648.4, a Mataró.
Esperem la vostra assistència!

Mostra d’Entitats, 27-30 de novembre a Mataró
La Protectora d’Animals de Mataró serà present a la Mostra d’Entitats de la ciutat. La SPAM instal·larà un stand d’informació i divulgació per tal de donar a conèixer la tasca proteccionista que realitza diàriament.
La Mostra d’Entitats es durà a terme des del 27 fins el 30 de novembre, al Parc Central de Mataró, dins del marc de la Setmana de la Participació que l´Ajuntament de Mataró ha organitzat.
L’equip de la protectora estarà encantat d’atendre-us durant la mostra.