24 de nov. 2008

QUINA BONA SORT!





Aquest gosset, petitó, estava abandonat per la carretera.
Li falta un ullet.
Una senyora el va acollir uns deis, perquè estava molt prim, les costelles se li notaven. Ella estava desesperada perquè no trobava ningú que se'l pogués quedar. Havia anat a diferents protectores, fins que ha vingut a la nostra, estava gaire bé plorant.
Ella ja té dues gossetes i no es podia fer càrrec del petit.
NOSALTRES ESTEM JA A 300 GOSSOS, ÉS MÉS DEL QUE PODEM ASSUMIR, TENIM POCS SOCIS, PERÒ NO HEM POGUT DEIXAR SENSE AIXOPLUC AQUEST GOSSET. AIXÍ QUE DIT I FET, EL GUERXET HA ENTRAT A LA NOSTRA PROTECTORA.
I SEGUR QUE EL DESTÍ I LA FORTUNA EXISTEIXEN PERQUÈ AL CAP DE DUES HORES HA VINGUT UNA PARELLA DE LLEIDA I L'HAN ADOPTAT.
Són el Sergio Collado Lainez i la seva parella, ENS SENTIM MOLT ORGUNYOSOS D'HAVER ACOLLIT AL GUERXET, PERQUÈ TÉ UNA NOVA OPORTUNAT I ELS CAMINS SÓN INTERMINABLES PER ACONSEGIR LA FELICITAT. TAMBÉ ESTEM MOLT AGRAÏTS A AQUESTA PARELLA PERQUÈ HAN ADOPTAT AQUEST GOSSET, SENSE PENSAR-HO DUES VEGADES.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

1 comentari:

Texas ha dit...

Sóc la noia que el vaig recollir i, tal com diu la Lydia, l'he tingut uns dies a casa per recuperar-lo.
Déu méu, m'he emocionat moltíssim quan la Lydia m'ha enviat un correu comentant-m'ho i he entrat desseguida al blog! Això sí que són bones notícies!
La parella que l'ha adoptat, el Sergio i la seva noia,han demostrat tenir un cor enorme. Conèixer persones com elles ens dóna forces per seguir endavant!
Moltíssimes gracies per ser tan bona gent i una forta abraçada per a la Lydia que, en quan l'he conegut, he vist una persona de les que ja no en queden, amb una força i bondat interior que fa dignes el treball altruïsta i la voluntat d'ajudar qui ho necessita.
Enormement agraïda.