21 de nov. 2008

Seguiment dels gossos adoptats, ens vols ajudar a fer aquestes visites? Parla amb nosaltres i t'ho explicarem!



Ahir juntament amb la Nurieta vam anar a veure al Rambo i a la Ona a la seva nova llar.
Els hem trobat bé però hem parlat amb la seva família d’acollida ja que creiem que han de modificar alguns aspectes tals com canviar la caseta del Rambo per una de més gran, fer les cadenes més llargues per la estona que estiguin lligats, fica’ls-hi més protecció contra el fred...
Els seus propietaris ens han dit que ho rectificaran aquest cap de setmana per assegurar que els gossos puguin gaudir de la seva nova llar.

TOTS ELS GOSSOS ADOPTATS A LA NOSTRA PROTECTORA PERIÒDICAMENT SERAN VISITATS PER TAL D’ASSEGURAR-LOS-HI UNA VIDA PLENA D’AMOR I SENSE PROBLEMES.
SI VEIEM QUE HI HA ALGUN ASPECTE QUE CAL MILLORAR I ELS AMOS ES NEGUEN A RECTIFICAR ELS GOSSOS SERAN DECOMISSATS PER LA PROTECTORA SEMPRE MIRANT PEL SEU BENESTAR.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalment crec que estaven millor amb vosaltres a la protectora. Hem sembla una barbaritat tindre a un gos lligat tot el dia. Sobre la caseta del Rambo me guardo la opinió. Per una vegada veure fotos del peludets adoptats m'omple de pena.

Anònim ha dit...

Jo penso igual,i tambe penso que es mereixen estar dintre de una llar ara que be el fred. Perque per estar aixi a la protectora vostra estan igual. Salutacions enhorabona per el vostre treball.

Anònim ha dit...

s'ha parlat amb el adoptant, i tot es solucionara, la caseta de rambo la fara mes grand, per ara obre el magatzem i dorm a dins, perque la caseta ere de un gos mes petit, son bona gen, tots els gossos que han tingut han viscut fins als 15 o 16 anys, lo que passa que per mes seguretat este lligats, pero aixo aviat es solucionara. per lo que fa la nora, la gosseta negra, lo mes segur tornara a viure amb la seue nana, com ella va demanar,aquet cap de setmana, arreglara tot, ja que ell es camioner i resulta que durant la setmana no pot fer res, els gossos cada dia son aviats dintre del recinte, perque i va la seva dona, el padri i el seu germa, aixo signifique que no estan totalment sols. les ganes de solucionar els problemes que hem vist, i son, i aviat espero posar les fotos en les minyores que fassi. per aquet motiu es necessari fer visites als gossos adoptats. per assessora i ajudar a que ells estiguin be. i aquesta es la nostra meta.