29 de des. 2008

QUINA ALEGRIA!! QUANTES ADOPCIONS!

Per fi, la família de María Rosario Mías Caballal, de lleida, ja tenen la petitona que van venir a veure quan encara era molt més petitona. Han hagut d'esperar els dies necessaris perquà a la NINA, li fes efecte la vacuna de la parvo, i ara ja podeu veure aquesta petitona enmig de la seva nova família, ara sí que la mimaran i no li faltara res de res.

L'EROLES també té una nova família.
És un gosset mestís de pekinès, una monada, i molt carinyós.
La família de Maria Teresa Arrufat Vilapiño, de lleida, se l'ha endut i a partir d'ara gaudirà d'una família que li donaran de tot i més, sobre tot carinyo, ja que tenen una iaia molt guapetona, que espera encantada a l'EROLES.

I per últim, la CUCA va marxar ahir a Alcarràs, amb la família de Lucio González Jorge. Se li presenta una bona aventura perquè haurà de conviure amb una yorshai, però segur que la Cuca, que ja té 2 anyets, sabrà dominar la situació.

La família ha marxat molt contenta, ja que fa poc un altre yorshai que tenien va morir com a conseqüència de les ferides que li va fer un altre gos mentre passejaven. La gosseta que s'havia quedat sola plorava tot el dia, així que ara amb la Cuca, esperem que aquesta tristesa se li passi.

MOLTES GRÀCIES A TOTS VOSALTRES PER PENSAR EN ADOPTAR UN GOS ABANDONAT!!!