25 de gen. 2009

Al mal temps... bona cara!!

En nom dels nostres peluts volem agrair l’ajuda que en un dia tan complicat com el d’ahir vam rebre dels nostres voluntaris, que fent un gran esforç van venir a la protectora.
Van ajudar a estabilitzar la caseta de la clínica que degut al vent es va moure i també van adonar ànims i suavitzar els nervis dels nostres petits.
A la M.Àngels i a l’Anna els hi agraïm el seu bon caràcter i energia. Al Josep, que amb l’ajuda del Jordi i amb la seva força i voluntat van arreglar la caseta. A la Mercedes i la Maria la tranquilitat que els hi vau donar gràcies al vostre gran amor envers ells. A la Lídia, que després de tot vas venir, i vas donar suport als més menudets que estaven dins la clínica. També volem agraïr al centre de Butsènit que fins i tot sense llum i amb un vent horrible ens vau ajudar a treballar per a que ells estiguessin bé. Per últim, agraïm aquelles persones que tot i estar lluny físicament de nosaltres estaven molt a prop amb el seu constant interès.
A tots vosaltres moltes gràcies, tot el que feu no es paga amb diners i ahir vau demostrar que és el vostre cor el que parla per vosaltres.La Lydia (i amb ella tots els que formem part de la protectora) està molt contenta de tenir tan bona gent al seu costat. Un cop més, gràcies!

1 comentari:

Anònim ha dit...

No anar-hi perquè fa mal temps és una excusa barata, a no ser que un estigui malalt o algo així. Quan fa mal temps sempre passen desgràcies, els gossos estan més alterats i és quan més falta fa que hi hagi gent, passa que de vegades comença de repent i és massa tard ja... però bueno, jo volia pujar i pujant amb cotxe, el temps no es excusa, així crec que ho pensen la resta de voluntàries, la vida continua i la feina també.

Ànim!