18 de gen. 2009

JA TENIM LA CASETA !!











Ahir ja vam muntar la caseta de fusta que servirà com a clínica. La setmana que ve ja podrem començar a guarnir-la (ficar-li les gàbies, la taula, la nevera…) per tal de que tots els gossos delicats de salut puguin descansar en un lloc resguardat, amb llum, aigua i calefacció i 100x100 desinfectat. De moment però, ahir ja la van estrenar els més menudets que es van quedar a dormir a la clínica i estaven d’allò més feliços. A més a més, els hi vam instal·lar les llums que proporcionen calentor que ens van regalar.
Moltes gràcies a tots els que vau ajudar i també als que ajudareu a comprar el material per als postres peluts. Ah, i per descomptat, mil gràcies als socis de Barcelona que de forma anònima ens han fet aquesta donació, no sabeu el gran pas endavant que hem fet podent oferir als postres estimats aquest lloc.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui ja podré dormir tranquila, sabent que la clinica salvarà moltes vides i que els cadells almenys dormiran calentets... És una monada aquesta caseta de fusta, i al entrar, dóna una sensació d'escalfor bestial... Poc a poc sembla que anem endavant, i perfeccionant les instal·lacions, la qual cosa, està de conya!

Anònim ha dit...

Què bé!
Què maco que està quedant tot!

Anònim ha dit...

agraim sincerament a tots els voluntaris, que van venir a ajudar perque els nostres peludets estiguin mes be, va ser una tasca sense parar, desde les 9 del mati fins a les 9 de la nit, pero som tots molt conyonuts, i en cap moment es va sentir lament de tenir que trevallar sense parar. a tots vosaltres, molts petonets, i de part dels peludets, que os adoren moltissim, gracies. lydia