14 de gen. 2009

NOU PROJECTE DE LA PROTECTORA: LA CLÍNICA VETERINÀRIA!












Un dels somnis que compartim totes les persones que estimem els animals i lluitem dia a dia per ells s’està a punt de complir. I serà gràcies a la col·laboració i la unió de tots.

En la nostra protectora viuen uns tres-cents gossos i també algun gat. Cada setmana tenim un gran nombre d’entrades (animals abandonats) però per sort també moltes adopcions (animals abandonats que ja gaudeixen de família). Dir que formes part d’una protectora on hi han 300 gossos es molt fàcil, però el que no és fàcil és alimentar, cuidar, netejar, passejar, jugar, dur al veterinari, operar, rescatar, denunciar, visitar…300 gossos. Cada un d’ells és diferent però tots tenen una cosa en comú: tenen un cor immens i nosaltres l’obligació d’estimar-los. Per això, a poc a poc anem millorant la protectora perquè sense aquest continu treball de tots plegats res seria possible. En aquest aspecte, us volem presentar el projecte “clínica veterinària” que és una continuació de les millores que la protectora està experimentant.

En aquest projecte hem volgut crear un espai on els nostres peluts puguin ser atesos quan estan delicats de salut com per exemple, en els moments anteriors d’una esterilització i en el post operatori (com ja sabeu la protectora cada setmana esterilitza tant a mascles com a femelles gràcies a la Canera Municipal i a l’Hospital veterinari i això també implica la cicatrització de punts, recuperació)… Doncs bé, aquest espai és una caseta de fusta de 20 metres quadrats equipada amb gàbies (cadascuna amb la seva manta i abeurador), una taula per fer les cures d’acer inoxidable, una nevera per a les vacunes, calefacció, aigua i llum.

Aquest cap de setmana es muntarà la clínica (la caseta de fusta) però faltarà el material (les gàbies…) que entre tots els voluntaris i simpatitzants ficarem. La protectora ja té el projecte amb un pressupost de les 6 gàbies amb els abeuradors corresponents, la taula i la nevera per la clínica i en el que també s’inclou set casetes aïllants de fusta (per enderrocar les 7 casetes que la protectora encara té de totxos i volem treure, sempre mirant pel benestar de l’animal) i tres transportins de mida molt gran.
Entre tots ho podem aconseguir i si aquest cap de setmana munten la caseta de fusta i tothom col·laborem per poder comprar el material, el proper cap de setmana ja podríem tenir la clínica acabada i els nostres peluts gaudirien de total seguretat ja que nosaltres entenem que els animals morin per vellesa però no per la reacció d’una vacuna i farem tot i més per que el seu grau de benestar sigui cada vegada més elevat.

El 2009 ve carregat de projectes, il·lusions i MOLTES MILLORES així que si vols col·laborar només cal que et fiquis en contacte amb la protectora i t’informis.
Gràcies a tots els que ho feu possible, sense vosaltres ells ja haurien perdut l’esperança i això és l’últim que pot passar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

AVÍS PELS VOLUNTARIS:
demà rebreu un e-mail com vam acordar. Gràcies!!

Texas ha dit...

Quines bones iniciatives que teniu, sou extraordinaris!

Anònim ha dit...

si voleu collaborar amb aquet projecte, poseuse amb contacte amb nosaltres, aixi entre tots farem una vida mes agradable per els nostres peludets... lydia