24 de febr. 2009

PERFILS!

Perfils és un nou apartat en el nostre blog, en el qual us presentarem la gent que està a la nostra protectora, voluntaris, col·laboradors, passejadors...
Aquest apartat pretén ser un petit espai per reconèixer la feina que fan totes aquestes persones. Sense aquestes persones, humanitàries i animalistes, que lluiten constantment pels nostres animals, no seria possible tirar endavant la protectora.
Són moltes les dificultats, però tot es supera amb amor, és aquesta estima el valor més important que podem oferir als nostres peluts.
PERFILS serà un petit homenatge a tots els que lliuten perquè dia a dia els peluts estiguin bé, la qual cosa costa moltíssim, però això ja ho sabíem, tot el que es fa per amor, costa, però ens recompensa al màxim. Veure'ls córrer, dormir i jugar, i sobre tot, veure'ls feliços desprès que hagin estat abandonats.
A través d'aquest nou apartat a més a més de conèixer la protectora, també coneixereu la nostra gent, aquells que dia rera dia ens donem la mà, que ens ajuden a què tot estigui bé i a què no falti de res. Sense ells difícilment podria funcionar la nostra protectora.
La nostra meta i desig és que no existís cap protectora perquè significaria que cap gos hauria estat abandonat. Esperem que algun dia, aquest desig es cumpleixi.
ESPEREM QUE US AGRADI PERFILS!