15 de febr. 2009

EL DIA DELS ENAMORATS, CUPIDO HA VINGUT A LA PROTE!!







Ahir a la tarde va ser de bogeria, però tan debó totes les tardes fossin com aquesta!
Va venir moltíssima gent. Els cotxes aparcats arrivaben fins al camí principal i la protectora estava col·lapsada,
Des de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre hem estat atenent gent! Ha estat esgotador, però al mateix temps una meravella!
4 peludets ja gaudeixen de les seves noves famílies:
FOTO 1. Aquest petitó va entrar fa poquet a la prote, ara ha marxat amb la família de la Mercè Maria Montaña, de lleida, ara es dirà PINK. Estava tan content!! Tot eren petons i abraçades.
FOTO 2. El ROK ha marxat amb la família de la Núria Ballespí Estruch de Montoliu, de lleida. El Rock estarà molt bé, ja que tenen una casa amb jardí, on podrà gaudir de molta llibertat. El rock és una barreja de dogo amb llaurador. Serà impressionant veure'l d'aquí uns mesos i comprovar què gran que s'ha fet!
FOTO 3. El TURKO també té caseta, estarà amb la família del Josep Espuña Barrull de Lleida. Viurà molt aprop de nosaltres, a la Caparrella. També tindrà un jardí.
FOTO 4. La SHEILA, la nostra americain stanfford, la nostra boneta i carinyosa gosseta, també gaudix fa unes hores d'una gran família, molt amant dels animals, ja que han estat una bona estona amb els gossos de la protectora amb el seu nen de 2 anyets, jugant amb ells i fent-los-hi festetes. La sheila ara està a Cubells, amb la família de l'Ivan Tufet Llaguna, que estan esperant el seu segon fill, i ella, irònicament ha dit, vull una gosseta, perquè així no me trobaré amb tants homes a casa!!
FELICITATS I GRÀCIES A TOTS!

1 comentari:

Anònim ha dit...

el turko ja no esta entre nosaltres, el meu petito, ha perdut la seva petita vida, mare meu, quan t'enyoro, petito meu. lydia.