28 de febr. 2009

EL QUEEN I LA SEVA FAMÍLIA ENS VISITEN!


Queen ens va visitar ahir! Com podeu veure a les fotos està guapíssim!!
El van adoptar quan tenia 2 mesets!
La història de Queen és especial, perquè quan era petitó es vam donar compte que topava amb tot el que es trobava a casa, llavors van adornar-se'n que Queen era cec!
Aquest gos té una caràcter molt dolç, et fa petons, t'abraça, t'estima... és una delícia. La seva família ens ha dit que s'ha acostumat tant a ell que no podrien ni arribar a pensar de no tenir-lo amb ells.
Els seus papis tenen cura de tenir-ho tot ben endreçat a casa perquè el Queen pugui jugar i caminar per la casa, com qualsevol altre gos, sense xocar amb els mobles.
Dorm al llit amb ells, puja al sofà...
Com és cec té el sentit de l'olfacte molt desenvolupat.
Mentre parlàvem ens mirava amb una mirada perduda i profunda com si ho entengués tot!
VOLEM AGRAIR AQUESTA FAMÍLIA TOT EL QUE HAN FET PER QUEEN, EL MÉS FÀCIL HAGUÉS ESTAT RENUNCIAR AL GOS (TORNAR-LO A LA PROTECTORA) EN ADONAR-SE QUE ERA CEC, PERÒ ELLS SE L'ESTIMAVEN I EL VAN ACCEPTAR COM ERA! NO TOTES LES PERSONES ESTEM PREPARADES PER VIURE AMB RESPONSABILITAT I COMPROMÍS CAP ALS ALTRES! AQUESTA FAMÍLIA ÉS UN EXEMPLE PER TOTS NOSALTRES!!
GRÀCIES DE TOT COR!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

m'encante aquest gos!!! la careta de la primera foto m'ha impactat molt! es tan expresiva!que vagi tot molt be ;)

Anònim ha dit...

Quan veig notícies com aquestes, en què una família accepta i s'estima el seu animal sense cap condició, penso que realment el món podria ser molt millor i que encara no està tot perdut!
Felicitats per ser com sou!

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

quina caraaaaaaaaaaaaa........... es molt expresiva