28 de febr. 2009

La història de la LOLA: del rebuig dels seus propietaris a una adopció feliç!





Ahir pel matí ens vam endur un disgust enorme: els propietaris que fa uns mesos van adoptar la Lola s’han cansat d’ella i l’han portat a la protectora. La Lola va ser adoptada a Barcelona pel Rubén López però no va ser una bona adopció ja que per molt que s’hagin intentat excusar al dur-nos-la no han fet res més que ficar-se en evidencia ja que quan abandones un gos perquè ja no el VOLS tenir més demostres tenint molt poc amor i respecte per la vida.
Però el destí ha volgut que la vida de la Lola canviés pel complet avui ja que L’HAN ADOPTAT! Ara viurà a Floresta amb la família de la Maria Àngels en una xalet amb jardí. Ara sí que tenim la certesa de què serà feliç ja que aquesta parella són uns amants dels animals i de ben segur que sabran apreciar la tendresa, dolçor i bondat de la Lola, no com els seus antics propietaris.
Enhorabona als tres!

1 comentari:

Anònim ha dit...

els nous papis de lola, han trucat aquesta tarda, diuen que estan super contents de la lola, que quant va arrivar a la seva nova llar, es va fer un tip de corre per la gespa del jardi, que es tota una sra. i que estan molt satisfets de la seva adopcio. sempre dic, que un gos en bones mans i bons sentiments, sempre sira un bon gos. lydia