10 de març 2009

COM TOCATS PER LA MÀ DE DÉU!!






Els nostres petitons comencen a marxar, ara ja estan vacunats i per tant tenen una seguretat de salut del 80%.
Les seves noves famílies els van venir a buscar el diumenge passat! Tots estaven contents i joiosos, perquè adoptar-los significa salvar-los-hi la vida. Per nosaltres que un petitó surti endavant i visqui és una de les nostres principals preocupacions, en aquest sentit, la nova clínica que tenim en les nostres instal·lacions, i que s'ha pogut fer gràcies a l'esforç de voluntaris i socis, és un dels elements més important per poder aconseguir-ho. A la clínica els petitons estan sans i estalvis de les inclemències del temps, estan recollidets i protegits...
Estem molt orgullosos d'aquesta fita, perquè som la primera protectora privada d'Espanya que tenim un clínica exclussivament pels nostres 4 potes.
Ara, els nostres petitons poden gaudir de la felicitat de les seves noves famílies.
Foto 1. PAWI I ESTRELLA. Pawi ha marxat amb la família de Joaquin Jonathan, de Lleida, i l'Estrella amb la família de Maria Natividad, de Lleida, dóna la casualitat que una amiga de les dues familíes es va quedar la Perla la setmana passada, que irradia felicitat.
Foto 2. LUCHO. És un cadellet de 2 mesos blanc, negre i marró, que ha marxat amb la família de Joan Carles Beltrà de Lleida.
Foto 3. YOKO. També és un cadellet de 2 mesos, ha marxat amb la família de Mirco Cantarelli, d'Alcarràs, a aquest petitó li tocarà viatjar moltíssimes vegades, ja que ell és italià, i sovint es desplacen a Itàlia per visitar la família.
Foto 4. Encara no té nom, també és un cadellet de 2 mesets, i la seva nova família és la de la Maria Dolors Marin Gutiérrez, de Lleida.
Foto 5. Tampoc té nom, és un cadellet de 2 mesos, i la seva família és la del Santiago Méndez, de Piera, Barcelona, dóna la coincidència, que van contactar amb nosaltres pel blog, i es van assabentar que teníem obert el diumenge, així que van venir expressament pel petitó! Aquell dia, més a més, estaven gravant el programa Agosarats, i els van entrevistar, el dimarts els podreu veure.
GRÀCIES A TOTS!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Kina sort, mare meva, si cada dia que em fico al blog vegués tan bones notícies seria molt més feliç! A vere si aquest estiu estan tots més conscienciats i enlloc d'abandonar pugem a adoptar!