12 de març 2009

PERFIL

Què Podria dir de la Laura? Va començar de molt joveneta a la nostra protectora, no és que sigui vella ara, però bonica sí que ho és! Té un interior extraordinari ple d’amor, respecte i senzillesa. Ella conjuntament amb la Patrícia realitzen el bloc i a més a més coordina juntament amb la Merce el voluntaris. També porta juntament amb l’Ana els temes de Barcelona.
Mai existeix un NO pels peludets, siguin quins siguin. També volem destacar la gran tasta que fa amb la Kira, una gosseta molt maltractada que no es deixava ni tocar, i ara amb moltíssim amor la Laura ha aconseguit canviar la vida de la Kira.
Hi ha tantes coses a dir de la Laura que ocuparia tot un món però sí que vull mencionar que els 4 potes l’adoren, al igual que tots els membres de la protectora.
Segueix així Laura, persones com tu n’hi ha poques!
Ah, la Laura és vegetariana i a més a més la Kira també ho és ja que li compra pinso especial vegetarià!
Gràcies Laura.


1 comentari:

Anònim ha dit...

QUE PODEMOS DECIR NOSOTROS DE NUESTRA LAURA....ALTRUISTA COMO NO HE CONOCIDO A NADIE,SINCERA, SENCILLA Y LO MAS DESTACADO DE ELLA....SU AMOR PURO Y LIMPIO HACIA ESOS SERES QUE ELLA AMA TANTO....NUESTROS FIELES AMIGOS.

SOLO TE QUIERO DECIR DESDE AQUI, QUE ESTOY FELIZ DE QUE ESTES EN BARCELONA, AUNQUE SE QUE ESTAR LEJOS DE TU AMADA PROTECTORA TE HACE SUFRIR.MIL GRACIAS POR SE TAN BUENA COMPAÑERA Y ENSEÑARME TANTO Y COMPARTIR TANTAS Y TANTAS COSAS...

GRACIAS POR TODO LAURA¡¡

TE QUERREMOS MUCHOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JOAN, ANA Y FREDDIE