14 de març 2009

PERFILS i més perfils!!

La Lucía, una gran dona! És col·laboradora del refugi de Progat i també ens dóna un cop de mà a nosaltres, sobretot amb els més petitons! És una dona molt dinàmica i divertida i amb les seves experiències ens emociona a tos.
La Judith, el Darío, la Xispa i la Cloe: LA FAMÍLIA FELIÇ! Van adoptar la Xispa ja fa temps, després de rescatar-la d'un pis on la van deixar tancada a la seva sort, i ara tenen com a casa d'acollida a l'altra petita. Els dos ens ajuden a tot i més, gràcies papixins!

Aquesta és la nostra estimada Bruna, voluntària des de ja fa temps de la prote. És molt seria amb la feina ja que per ella que els animals estiguin bé és lo primordial. Sap fer de tot a la protectora: netejar, estar a les taules informatives, passejar... La Bruna és tota dolçor!!
A ella li agradaria anar algun dia a treballar per una ONG del tercer món, i amb el gran cor que té no dubtem que ho faci!

Nova gent a la protectora ena ha vingut a ajudar! s'ho han passat d'allò més bé jugant amb els nostres 4 potes. Ells formen part d'un Cau juvenil de Lleida i han passat una tarda molt agradable fent carantonyes i vivint noves experiències!
GRÀCIES A TOTS!!