17 d’abr. 2009

NOU ESPAI AL BLOG: "VIATJA AMB EL TEU AMIC"

Tots i totes els que tenim animals o ens agraden sabem de la dificultat per poder viatjar amb ells. Aprofitant que alguns dels nostres peluts han viatjat aquestes vacances amb els seus padrins, obrirem a partir d'ara un nou espai al blog on farem públics els llocs en què s'admeten animals i on recollirem també les experiències de les persones que heu viatjat amb els vostres animals.
Serà un espai del qual tots sortirem enriquits perquè coneixerem de primera mà aquells llocs on està permès gaudir de les teves vacances amb els teus millors amics.
Tot seguit la Lidia, una voluntària de la nostra protectora, ens explica la seva experiència, si tu tens alguna experiència similar i ens la vols compartir envia-la al correu electrònic de la protectora:
" Les vacances de la Lidia i del Lupin:
Vam estar allotjats a l'hotel SB EXPRESS TARRAGONA***, en el qual no va haver cap problema per moure'ns amb el Lupin, per dinar vam anar al BAR FORTUNA, que estava a prop del hotel i a la terrasa del TAGLIATELLE, famós restaurant de pasta i pizzes. els altres dies vam menjar a l'habitació de l'hotel, ja que amb el gos no podíem menjar a les sales comunes, però ens donàven la possibilitat d'endur-nos l'esmorçar, el dinar i el sopar a l'habitació! "

3 comentaris:

ANABEL Y FRANCISCO ha dit...

molt bona idea, ara ja tinc un carro per anar amb els meus peludets y la nena a tot arreu, aquest estiu anirem a un poble de jaen a una torre rural, es diu capri al poble de quesada, tenen un terreno immens per correr, el estiu pasat vam esta als bunwalows de leguirre de cinca (huesca) molt molt be (i aixo que jo vaig amb tres gossos de tres medides) es poden fer rutes molt maques, si voleu mes info el meu mail es anabel_segura77@hotmail.com petons

Anònim ha dit...

Una idea buenisima ,iremos más seguros y comodos con nuestras mascotas de vacaciones.

Saludos

Anònim ha dit...

Soy la del mensaje anterior jodie398 ,no hay forma de que me coja la contraseña solo me deja entrar como anónimo .

Otra vez saludos