13 de maig 2009

CRIDA D'AJUT PER DOS GOSSOS A RIBA-ROJA D'EBRE!

La Cristina de SOSGATS ens informa que Riba-roja d’Ebre (TARRAGONA) hi ha dos gossos que són apedregats pels veïns perquè marxin. Els dos gossos sempre tornen al mateix lloc perquè tenen gana i volen estar amb la gent. La gosseta sempre s'asseu i dóna la pota encara que la peguin.
Una voluntària d'aquesta associació que viu en aquesta localitat, els alimentava, però l'han amenaçada de denunciar-la. Quan va a comprar els gossos la segueixen i és quan els apedreguen. Aquesta voluntària tem que acabin per matar-los, ens diu que aquesta setmana ja no ha vist el gos petit, i a la gosseta li han fet mal en una pota i un ull.
SI PODEU AJUDAR O VOLEU ADOPTAR-LOS POSEU-VOS EN CONTACTE AMB AQUESTA ASSOCIACIÓ A TRAVÉS DEL BLOG http://voluntariosanimalistas.blogspot.es/"

1 comentari:

Albeta! ha dit...

bueno! aixi es la puta realitat, aquesta pàgina es molt dura. Jo tampoc (igual k tots nosaltres) sé com parar aquests cabrons, pero una cosa diré i k molts de vosaltres segur k penseu igual k jo... Ojalà els pugues fotre dins dakelles gabies durant setmanes i que es pudreixin de la gana!
MALEIDA DEMOCRACIA! Només cobreixen les seves esquenes, pero no protegeixen ni prenen mesures, ni pels ciutadans, ni pels animals, k ara en akest cas es el tema k tenen mes deixat de banda.
Alguna vegada ha sortit en algun debat entre partits? endurir Les Penes als maltractadors d'animals? De dones? De nens? no els hi interesa, les dones serán mes fortes de ment, pero keda demostrat l'index d'assassinats en mans dels homes! i els animals i els nens... NO TIENEN NI VOZ NI VOTO!!!
Sense comentaris... lluitant, dia a dia, amb l'esperança de k algun dia s'acabi.
(SIGUEM OPTIMISTES)