4 de maig 2009

HAS PENSAT EN APADRINAR UN GOS?

http://www.youtube.com/watch?v=drCNV1E26Mw

No tothom pot tenir un gos a casa ja sigui per al·lèrgies, manca d'espai o de temps... però sí que poden apadrinar-ne un ja que és una experiència perfecta per compartir la vida amb un dels éssers més fidels del món. Pots pujar a la protectora, mirar amb quin gos tens més connexió i t'agrada més i apadrinar-lo. Ell viurà a la protectora però tu podràs pujar a passejar-lo, emportar-te'l de vacances, jugar amb ell... A més a més, la protectora està rodejada de camp i naturalesa i a cinc minuts del Parc de la Serrallarga de Lleida, així que podràs gaudir d'una estona fantàstica!

L'animal t'ho agrairà eternament ja que per ell ser apadrinat és ser estimat, cuidat i oblidar per uns moments la tristor de ser abandonat i t'assegurem que tu te n'apenediràs de no haver-ho fet abans!

5 comentaris:

Merce ha dit...

GRÀCIES!!!
Gràcies per fer-me riure, plorar, reflexionar en un nou apadrinament...
Aquest video planteja una oportunitat als nostres peluts.
El vídeo m'ha encantat.
Una abraçada a tots.

Ana ha dit...

HOLA A TODOS¡¡ SOMOS LOS PADRINOS DE LINDA Y ESTA SEMANA SANTA DECIDIMOS LLEVARNOS A LINDA DE VACACIONES AL PIRINEO. HA SIDO UNA EXPERIENCIA MARAVILLOSA VER COMO UNA PERRITA DE CASI 8 AÑOS, LLEGÓ A NUESTRA CASA Y DESDE EL MINUTO 1 NOS HIZO LA VIDA FÁCIL.ES COMO SI TODA LA VIDA HUBIERA VIVIDO CON NOSOTROS!!

AHORA, A DIA DE HOY AÚN LA TENEMOS CON NOSOTROS Y NO ENCONTRAMOS EL MOMENTO DE SEPARARNOS DE ELLA, ASÍ QUE HEMOS DECIDIDO QUE YA NO QUEREMOS SER SUS PADRINOS, SINO SUS PAPAS!!! VAMOS A ADOPTAR A LINDA PORQUE DESEAMOS POR ENCIMA DE TODO QUE FORMA PARTE DE NUESTRA FAMILIA.

POR CIERTO...FREDDIE LA ADORA!!

ANIMAROS A SER PADRINOS, NO OS ARREPENTIREIS!!

BESOS A TODOS.

JOAN Y ANA.

PD.APADRINAREMOS A OTRO PELUDO, ES GENIAL SER FAMILIA NUMEROSA

a 4 potes ha dit...

jo, nomes os dic, que si puguessiu veure els ullets dels peludets esperant als seus padrins, es admirablement bonic, estimat....la ilusio que ells donen a aquets animalets abandonats es com obrir una porta cap a la feliçitat. estic molt contenta dels padrins, pero encara estic mes contenta quant els vec tant i tant feliços, s'omple el meu cor d'alegria i satisfaccio, que encara no arrivar a poder donar mes de lo que tenim, els padrins acaben perque aquets peludets tinguin la feliçitat completa.
laura, gracies per aquet video, es real i fabulossos. encara que tu sempre apadrines els mes vellets, aixo es la ultima xispa de la vida que tu els i dones. gracies i que puguis continuar. encara que despres hem vinguis plorant, perque el vellet ha marxat...pero tu els i has donat mes de lo que ells podrien arrivar a imaginar.
a tots vosaltres, molts petonets.
lydia

Laura. ha dit...

Per a mi, apadrinar i fins i tot adoptar un gos adult o vellet és la millor opció. Sóc egosita en aquest sentit ja que els gossos adults són els que més t'aporten i menys feina et donen. Sense dubte algun, recomano a tothom que apadrini un gos adult ja que és una experiència molt enriquidora.

Nic ha dit...

Hola!
En primer lloc estic molt orgullos que hi hagi gent com tu que ofereixi aquestes alternatives, llastima que sempre hi hagi inconscients que fan que algú com tu o la teva organització tingui que recollir als afectats que no tenen cap culpa,
en segon lloc et deixo el meu correu, perque m'agradaria informarme sobre com funciona l'apadrinament dels gossos i tinc una proposta que encara no s'ha duut a terme pero de segur que et pot semblar interessant, nicausio@hotmail.com,

Cuidet!